User Tools

Site Tools


Sidebar

project:vliegerfeest_twenterand

Vliegerfeest Twenterand 2014

Vliegerfeest Twenterand 2014

Lekker een heel weekend buitenspelen met de vliegers. Honderden vliegeraars, duizenden vliegers. Er was af en toe een flinke bui om het spannend te houden, maar vooral zon, wind en ontspannen gezelligheid. Genieten dus!

Voor het nemen van de luchtfoto's hing de camera aan de lijn van een vlieger.

luchtfoto vliegerfeest TwenterandRTV-OOST: Het vijfde Internationale Vliegerfeest Twenterand had dit weekend te maken met perfecte omstandigheden. Er was af en toe zon en er stond voldoende wind voor de 320 vliegeraars die er hun vlieger op lieten. De duizenden bezoekers zagen bijzondere vliegers de lucht ingaan.

Volgens organisator Platje waren dit jaar de vierkante boxjes populair, maar ook de miniatuurvliegers die zo in elkaar genaaid waren dat complete schilderijen ontstonden en de bestuurbare vliegers. Ook kozen bijzondere vormen als smurfen het luchtruim. Volgens de deelnemers is geen sprake van kinderspel en zijn vliegers ook praktisch toe te passen. Zo zijn er bestuurbare vliegers waar een camera in kan hangen zodat die van een hoogte van 80 tot 100 meter foto's kan maken. Het Vliegerfeest Twenterand wordt jaarlijks gehouden in het eerste weekend van juli en is van een klein evenement uitgegroeid naar een festijn van naam.

Kaart

Foto's van Vliegerfeest Twenterand 2014

project/vliegerfeest_twenterand.txt · Last modified: 2020/12/01 11:06 by 127.0.0.1