User Tools

Site Tools


Sidebar

project:201403_landtong_rozenburg

Uitkijktoren, Landtong bij Rozenburg

Dit zijn luchtfoto's van de nieuwe uitkijktoren in het Calandpark, op de Landtong bij Rozenburg: De Vink. De foto's zijn genomen op 15 maart 2014, enkele uren voor de officiële onthulling van de toren door Pamela Blok. De toren lijkt niet zo hoog, maar omdat hij op een hevel staat is het uitzicht toch indrukwekkend. Een bezoekje waard als de de voorbijvarende schepen goed wilt zien!

De camera hing aan de lijn van een vlieger. Het kaartje geeft de locatie aan. De straffe wind (kracht 5-6) en de aanwezige hoge bomen maakten de fotosessie spannend…

Uitkijktoren, Landtong bij Rozenburg landtongrozenburg.nl: Op de Landtong van Rozenburg komen al je zintuigen aan bod. Je weet niet wat je ruikt, proeft, hoort, voelt en ziet en door de vele tegenstellingen waan je je in een andere wereld. Dankzij het BRG-project Herinrichting Landtong Rozenburg is een groot deel van de Landtong al ontwikkeld tot natuur- en recreatiegebied. 53 van de 84 hectare is struinnatuur.

De uitkijktoren bij het EIC in het Calandpark is absoluut een plaatje waard. Met zijn robuuste, industriële constructie steekt hij als een rank kunstwerk af tegen de avondlucht… iedereen kan genieten van het geweldige uitzicht 18 meter boven NAP!

Kaart

Foto's van de uitkijktoren (De Vink), Landtong bij Rozenburg

Terug naar het overzicht..

project/201403_landtong_rozenburg.txt · Last modified: 2020/12/01 11:06 by 127.0.0.1