User Tools

Site Tools


Sidebar

project:2013_vliegerfestival_emmen

Vliegerfestival Emmen 2013

Dit zijn luchtfoto's van het vliegerfestival 2013 in Emmen. Het weer was overwegend top: wind, zon, 25 graden. Het was een gezellig feest en een indrukwekkend schouwspel. Dit jubileumfestival (25e keer) was veel drukker bezocht dan vorig jaar. Ik heb dit jaar niet zoveel foto's kunnen maken met de vlieger: de grote vliegers vlogen zo dicht op elkaar dat ik er met de camera meestal niet veilig tussen kon… Tip: bekijk ook de foto's van 2012 en 2015

Voor het nemen van de luchtfoto's hing de camera aan de lijn van een vlieger. De foto's zijn op 16 t/m 19 augustus 2013 genomen.

vlegerfestival EmmenUit de pers: Vliegers in allerlei vormen en afmetingen zijn te bewonderen tijdens de 25ste editie van het Internationaal Vliegerfestival te Emmen. Met deelnemers uit diverse landen, van Nieuw-Zeeland tot China.

Hoogtepunten zijn de Mirakel Avond op zaterdagavond met veel vliegers met verlichting, ufos boven Emmen en de super grote vliegers met als thema Jubileum Festival.

Verder zijn er doorlopende demonstraties, optredens, vliegerschool, een grote tentoonstelling, kunstenaars met windprojecten en diverse workshops. Kortom; veel plezier voor jong en oud.

Zie ook de foto's op Stichting Vliegerfeest Emmen en drachenfliegerinnung.de

Kaart

Foto's van het vliegerfeest in Emmen

project/2013_vliegerfestival_emmen.txt · Last modified: 2020/12/01 11:06 by 127.0.0.1