User Tools

Site Tools


Sidebar

project:2013_reeuwijk_schaatsclinic

Schaatsclinic op de Reeuwijkse Plassen

Dit zijn luchtfoto's Ze zijn genomen op 25 januari 2013: een prachtige schaatsdag! -8C, zon en bijna geen wind. Misschien wel de lekkerste ijsdag van deze winter! Voor het nemen van deze foto's hing de camera aan de lijn van een vlieger. Het kaartje hieronder geeft de locatie aan.

NOOT: deze beelden mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gepubliceerd of gebruikt. Een link via Facebook of Twitter zou super zijn… 8-)

TIJDELIJKE AANBIEDING: U kunt u deze serie gratis bestellen voor strikt persoonlijk gebruik (dus niet doorgeven of op internet zetten): stuur een mailtje met uw naam en e-mailadres. U ontvangt dan een downloadlink met grotere en scherpere foto's (30 MB).

Schaatsclinic op de Reeuwijkse Plassen Welkom Life (organisator van de clinic): Hein Vergeer krijgt voor de schaatsclinic van vrijdag 25 januari a.s. assistentie van… Ard Schenk en Rintje Ritsma…

We mogen wel stellen, dat meer deskundigheid niet denkbaar is. Vrijdag zullen naast Hein Vergeer namelijk Ard Schenk en Rintje Ritsma aantreden om iedereen te helpen de schaatstechniek te verfijnen. Hein, Ard en Rintje zijn met z’n drieën in het verleden goed geweest voor maar liefst 8 allround wereldtitels, 11 Europese titels en 3x Olympisch Goud. Met zoveel bagage kan het niet anders dan dat de clinic van vrijdag, behalve een heel leuk en bijzonder evenement, ook zeer leerzaam zal zijn.

Zie ook de grondfoto's van dit event (fotograaf: Wim Meijer)

Meer schaatsfoto's: Westland Toertocht 2012, Schaatsen in Ammerstol, schaatsen op de Vlaardingervaart bij Schipluiden

Kaart

<googlemap3 type=“hybrid” width=“800px” height=“300px” zoom=“15” lat=“52.0415” lng=“4.7237”> 52.0415,4.7237, Camera; </googlemap3>

Luchtfoto's van de schaatsclinic op de Reeuwijkse Plassen

Terug naar het overzicht..

project/2013_reeuwijk_schaatsclinic.txt · Last modified: 2016/10/16 16:42 by 127.0.0.1