User Tools

Site Tools


Sidebar

project:201304_golf_hitland

Golfbaan Hitland,

Voor het nemen van deze foto's hing de camera aan de lijn van een vlieger. Het kaartje geeft de locatie van de vlieger aan.

Zie ook de eerdere serie van oktober, een heel ander seizoen!

Dit zijn luchtfoto's van 'Golfbaan Hitland', tussen Capelle aan de IJssel en Nieuwerkerk aan de IJssel. Ze zijn genomen op 19 april 2013. De lente begint eindelijk. Het gras is weer mooi groen maar de bomen zijn nog kaal. De heldere blauwe lucht met wolken en het mooie licht van de avondzon zorgden weer voor mooie beelden…

hitland.nl: Golfbaan Hitland beschikt over een volwaardige 18 holes baan (vanaf september 2003 A-status NGF). Daarnaast is er een 9 holes par 3 baan en zijn er diverse oefenfaciliteiten.

Het ontwerp van Golfbaan Hitland komt van de hand van architect G. Jol. Door de sterk variërende holes omgeven met fraaie waterpartijen is Golfbaan Hitland een uitdaging voor iedere golfer. Ieder seizoen wordt de golfbaan mooier en aantrekkelijker, doordat de begroeiing volwassener wordt. Vele diersoorten hebben dit gebied tot hun thuis gemaakt en zorgen voor een unieke sfeer.

Kaart

Panorama's

Deze beelden zijn samengesteld uit verschillende foto's.

Overige luchtofoto's van Golfbaan Hitland

Terug naar het overzicht..

project/201304_golf_hitland.txt · Last modified: 2020/12/01 11:06 by 127.0.0.1